my followers ♥

Ahad, 31 Mac 2013

update UPU

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
.hai . .hari ny gadis kua g mt . .hehe kua nan kawan nak update pasal upu ahh . .kitorang ny harao je amek akaun . .tpy permohonan kat upu ny tak ada pun amek aliran yang berkaitan PERAKAUNAN uw . .haha . .nak tahu sebb ap ??sebab bagi budak kelas gadis dulu akaun ny agak susah . .tpy bagi gadis senang je sebab kalo kita igat formula dy semua jadi senang . .macam math juga cam uw. . .hurmm . .utuk sesapa yang da nak apply kat kolej2 swasta uw gadis harap fikir la seribu kali kalo rasa diri tu tak la sekaya mana . .hah . .(menghasut je keje gadiskan )emm . .gadis bukan apa . .kesian kat mak bapak kau uw nanti nak kene tanggung yuran pengajian ko uw . .sapa yang dapat pinjaman mara uw gads ucapkan tahniah sangat2 . .sebab gadis pun kalo gadis dapat sambung belajar gadis harap sangat gadis dapt pinjaman mara uw . .
      gadis kua ny pun sebab nak tolong masuk kan upu kawan je . .haha . .tu pun kene marah dengan my hubby gadis yang comel uw korang tahu . .gadis harap dia maafkan gadis . .hurmm . .k out lu . .salam

Selasa, 19 Mac 2013

doakan kami (mangsa SPM 2012)



بِسْــــــــــــــــــمِ ايم .ﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِ
rindu nak update status . .cekarang gadis da masuk Lnp 2 dekat kolej uw . .haha . .belajar eXcel !gila pecah kepala gadiz . .petang ny pula ade present untuk PWK . .gadis jadi ketua kumpulan tahu ??da la umah gadiz xada Lappy  tak cam korang kan . .tpy gadiz usaha juga buat muka tak malu pinjam lappy hubby gadis tu . .malu gila masa nak datang umah dy tu . .
  ok gadis sayang dy cangat walau pun dua tiga menjak ny dy cik badmood je . .untuk pengetahuan korang dy on the way amek lesen . .hari tu dy amek ujian komputer . .dapat 47% je . .pandai ehh dy . .gadiz pula ntah bila dapat amek lesenkan . .
hari ahad gadiz pergi pelancaran 1 juta purple walk tu . .tak puas la . .ustaz nak balek awal . .tpy penat tak payah cakap la kan . .k la nak sambung study . .rehat da abez . .thank baca entry yang mengarut ny . .


 rindu dekat kawan aku yang pakai tudung pink tu . .!comelkan dia . .jumpa nanti masa amek result SpM khamis ny:)

Isnin, 11 Mac 2013

O.M.G result SPM da nak keluar .

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
.hei . .tak sangka da masuk 2013 kan . .huhu tak lama lagi keputusan pun nak kua . .dengar-dengar citer keputusan keluar 20/3/2013 ny kan . .haha . .gila takot la kan . .SERAM TAHU ?. doakan yang baik-baik untuk gadis k . .pless jangan doakan bukan-bukan tuk gadiz . .wkakaka . .hubby gadis kata doa yang tak elok tak akan makbul . .betulkan ??
     haritu dekat kolej ada karnival GEGAU ,bez gile . .gadis n adiq2 gadiz cumew tangan penuh pegang   hadiah . .untung tak . .?hahaa nasib gadiz bek la kot kan . .'hah ! si dia pula tengah proses nak amek lesen . .tempat pertama sekali lepas dia dapat lesen gadis nak ajak g  pengkalan balak . . kelakarkan . .k la out dulu ,waalaikummusalam

rutin harian

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
 
.hai semua . .haha da lame xupdate blog . . .busy la . .ALHAMDULLILAH hari uw pekse SPM gadiz boleh buat . .harap cangat keputusannye tak mengecewakan . .korang semua tolong doakan gadiz k ..
pasal si buah hati pula ALHAMDULLILAH Allah masih panjangkan jodoh kitorang . .n then 4 u all informotion . .gadiz tengah ambil kursus kat KOLEJ KOMUNITI MASJID TANAH . .bosan lakan dok umah . .jadi sementar tunggu keputusan gadiz ambil la kursus komputer . .korang semua doakan gadiz k supaya dapat lanjutkan pelajaran kat mana2 universiti . .tak lupa juga doakan keputusan gadiz nanti adalah terbaik n boleh membanggakan kedua ibubapa gadiz . .
da lame xupdate blog ny . .da semak da . .:) k la harap dapat b,jumpe d,hari lain . .thank coz cudi baca entry gadiz yg tak seberapa ny . .jangan lupa follow my twitter n mention for follow back . .(https://twitter.com/LINDAIMAN95)waalaikummusalam

Rabu, 6 Mac 2013

new blog ;b

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
 
.selamat datang ke blog baru gadiz . .haha . .blog lama gadiz yang http://cintasigadiz.blogspot.sg/ uw xboleh buka lagi la . .serius sedih ! . .pepe pun jangan lupa k follow me n tinggalkan link korang . .nanti gadiz follow u back . .n then tok sesape yang tak suka dengan gadiz korang boleh tekan lambang "X" belah kanan tu . . thank all coz cudi baca entri gadiz yang merapu ny :b