my followers ♥

Ahad, 31 Mac 2013

update UPU

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
.hai . .hari ny gadis kua g mt . .hehe kua nan kawan nak update pasal upu ahh . .kitorang ny harao je amek akaun . .tpy permohonan kat upu ny tak ada pun amek aliran yang berkaitan PERAKAUNAN uw . .haha . .nak tahu sebb ap ??sebab bagi budak kelas gadis dulu akaun ny agak susah . .tpy bagi gadis senang je sebab kalo kita igat formula dy semua jadi senang . .macam math juga cam uw. . .hurmm . .utuk sesapa yang da nak apply kat kolej2 swasta uw gadis harap fikir la seribu kali kalo rasa diri tu tak la sekaya mana . .hah . .(menghasut je keje gadiskan )emm . .gadis bukan apa . .kesian kat mak bapak kau uw nanti nak kene tanggung yuran pengajian ko uw . .sapa yang dapat pinjaman mara uw gads ucapkan tahniah sangat2 . .sebab gadis pun kalo gadis dapat sambung belajar gadis harap sangat gadis dapt pinjaman mara uw . .
      gadis kua ny pun sebab nak tolong masuk kan upu kawan je . .haha . .tu pun kene marah dengan my hubby gadis yang comel uw korang tahu . .gadis harap dia maafkan gadis . .hurmm . .k out lu . .salam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan