my followers ♥

Isnin, 29 April 2013

diakhir bulan APRIL ♥

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

 hey bulan april da nak abez da . .sibuk kemain sekarang gadis korang tahu ?kerja amali puye la banyak nak cakap cam ane pun malas . .gadis dengan dia pula cik gado je . .malas nak cakap . .semalam kat umah wan ada buat BBQ ajak dia . .tpy dia tak nak datang . .gila sedih sakit hati gadis . .mybe dia da tak sayang gadis sebab uw dy buat gadis cam ny agaknya . .haha lawak k lawak ! gadis je sayang dia pun tak boleh jadi juga ye tak ? korang semua plez doakan untuk hubungan kami k . .
tak lama lagi keputusan maktab keluarga . .gadis harap sangat dapat . .si hubby gadis pun mengharap sangat gadis dapat sebab dy kata dekat sikit . .hari tu dapat surat temuduga untuk uitm tpy tak pergi sebab maktab uw la . .harap keputusanya tak mengecewakan . .gadis nak jadi cikgu MATH n SAINS . .plez doakan gadis korang.

Khamis, 18 April 2013

result SPM aku :)

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
hai da lame gadis tak updatekan . .haha berhabuk gila la kan blog gadis ny . .hari ny gadis nak cerita pasal result SPM gadis hari tu . .haha hari uw gadis dapat 1A(PDG),1A-(SAINS),1B+(PI),3B(SEJ,MATH,BM,),1C(PRINSIP AKAUN),1D(BI),1G(ADD MATH) HAHA gadis target 4A tpy dapat 2A je . pepe pun alhamdullillah la kan . .si hubby gadis uw pula dy pun risaw keputusan gadis terok sebab dia mang tahu gadis ny suka men2 je . .masa pertengahan tahun keputusan gadis mang terok gila 5G korang tahu . .tpy masa SPm hari tu apa yang gadis dapt G uw gadis boleh dapat A- . .mang bangga gila la kan . .
  gadis nak ucapkan time kasih sesangat kat si hubby gadis uw . .sebab kalo bukan sebab dy bagi semangat mang hancur la kan kertas gadis uw . .thank coz beli buku math n prinsip akaun tuk gadis masa lepas percubaan tu . .haha . .,tuk kekawan pun sama juga . .tak lupa kat geng belajar gadis masa kat sekolah gadis iaitu HANIM,MIRA N HARIAH . .time kasih sesangat gadis ucapkan k . .