my followers ♥

Khamis, 18 April 2013

result SPM aku :)

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
hai da lame gadis tak updatekan . .haha berhabuk gila la kan blog gadis ny . .hari ny gadis nak cerita pasal result SPM gadis hari tu . .haha hari uw gadis dapat 1A(PDG),1A-(SAINS),1B+(PI),3B(SEJ,MATH,BM,),1C(PRINSIP AKAUN),1D(BI),1G(ADD MATH) HAHA gadis target 4A tpy dapat 2A je . pepe pun alhamdullillah la kan . .si hubby gadis uw pula dy pun risaw keputusan gadis terok sebab dia mang tahu gadis ny suka men2 je . .masa pertengahan tahun keputusan gadis mang terok gila 5G korang tahu . .tpy masa SPm hari tu apa yang gadis dapt G uw gadis boleh dapat A- . .mang bangga gila la kan . .
  gadis nak ucapkan time kasih sesangat kat si hubby gadis uw . .sebab kalo bukan sebab dy bagi semangat mang hancur la kan kertas gadis uw . .thank coz beli buku math n prinsip akaun tuk gadis masa lepas percubaan tu . .haha . .,tuk kekawan pun sama juga . .tak lupa kat geng belajar gadis masa kat sekolah gadis iaitu HANIM,MIRA N HARIAH . .time kasih sesangat gadis ucapkan k . .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan