my followers ♥

Selasa, 28 Mei 2013

SAY HYE TO POLITEKNIK MERLIMAU

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
hai . .ehh sekejap je da bulan limakan ?haha gadis pun da abez sem . .cuma khamis ny ada jamuan kat kolej . .hari ny last amali alhamdullillah dapat buat walaupun agak susah nak menghafal untuk PWK . .serius sedih . .
   sekarang gadis nak bagitahu benda yang paling gadis suka . .gadis dapat sambung poli bahagian DIPLOMA PEMASARAN . .tapi tu la . .ayah gadis cam tak kasi je sebab dy kata nanti senang ke dapat keje . .habis tu kalo gadis tak masuk poli takkan nak masuk pom 6 .?mang tak lakan . .sedih taw . .setiap kali ayah marah tiap kali tu lah gadis nanis . .sedih taw ayah gadis tak support gadis pun . .gadis bukan apa gadis amek bahagian tu sebab nanti masa amek ijazah gadis nak amek bahagian ijazah pendidikan perniagaan n diploma . .nanti boleh jadi cikgukan . .selain tu kalo tak dapat bahagian tu boleh mohon benda lain kan sebab bagian pemasaran lepasan diplomakan lagi besr . .gadis2 betul2 tak faham . .sedih taw tegok ayah cam tu . .n tuk pengetahuan semua gadis dapat politeknik merlimau . .sapa yang sam jurusan nan gadis kita geng ok . ?
   pasal status gadis sekarang still dalam perhungan dengan dia . .alhamdullilah masih panjang perhungan kami .harap jodoh kami kekal didunia dan akhirat . .gadis harap dia tak curang lagi sebb gadis takut gadis tak leh sabar lagi kalo dy curang lagi dengan gadis . .
k la . .doakan gadis ok . .thank baca status gadis yang mengarut ny . .waalaikummusalam

Selasa, 21 Mei 2013

gagal UPU :(

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
da lame update blog . .hari ny gadis nak citew pasal UPU . .baru-2 ny keputusan UPU baru keluarkan jumaat hari tu . .gadis tak dapat serius sedih . .tapi tak pelik la kalo gadis tak dapatkan . .budak yang dapat 5A pun tak dapat ny kan lagi gadis . .apa-apa pun gadis tetap nak kejar cita-cita gadis . .tolong doakan kejayaan gadis semua . .:(

Selasa, 7 Mei 2013

pelajar lepasan SPM :p

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

huh sedih gila korang . .gadiz tolak semua tawaran ipta sebab nak masuk maktab last2 minit gadiz tak daoat tawaran tu . .bapak sefih gila gadis dibuatnya . .rasa cam menyesal pun ada . .gadiz harap upsi tu gadis dapat . .tu jelah harapan gadis sebab gadis nak cangat jadi cikgu . .mak gadis kata jauh tak apa t boleh balikkan . .emm tolanglah doakan kejayaan gadis . .huhu pasal si dia pula . emm . .semalam gadis jumpe dia . .dia comel cangat . .haha . .kalo da cinta semua cantik n baikkan . .hehe . .sekarang dia kuat cemburu korang tahu . .gadis sayang dia . .tolong doakan odoh gadis dengan dia kekal k . .esok gadis exam akhir sem . .huhu gadis harap cangat lulus . .gadis tak nak repeat . .yang paling malang masa 9/5/2013 ny ada pendaftaran tuk form 6 . .haha gadis da pening kepala nak buat cam ane . .korang pless tolong doakan gadis k . .gadis harap cangat . .k la nak study . .thankayu sebab sudi baca entri yang mengarut ny . .jangan lupa follow taw ,bye all :)
.

Khamis, 2 Mei 2013

semakan temuduga ke maktab perguruan lepasan SPM 2013 ♥

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
say hai to me plez . .ツk hari ny gadis nak citer pasal temuduga untuk maktab perguruan . .haha . .korang semua yang da mohon maktab perguruan boleh cek permohonan korang uw sama ada dapat atau tak 6.5.2013 . .mula-mula hari tu 22.4.2013 tapi diorang da tangguh . .haha gadis masa mula-mula nak cek uw rasa saspen je sebab tak dapat buka . .da lelame gadis amek keputusan call pejabat orang tu . .rupa-rupanya tarikh da ditunda ke 25.4.2013 . .gadis puye la gewam tapi gadis sabar je . .da campai 25.4.2013 gadis nak cek tak dapat . .rupa-rupanya dia tangguh lagi 6.5.2013 . .gadis harap dia tak tangguh lagi . .gadis betul-betul excited nak masuk maktab ny . .semua orang yang gadis sayang support gadis korang tahu . .tapi kalo tak dapat tu dapat UPSI pun tak apa . .tapi jaoh la kan sebab gadis tinggal melaka . .t rindu family . .rindu dia . .hah (gatalkan gadis).tolang doakan gadis k dapat maktab tu . .
            korang boleh cek keputusan permohonan tu 6/5/2013 dekat laman web ny
 -> http://apps.moe.gov.my/smg/02/020002/kplspm2013/login_tamat.cfm?CFID=10501048&CFTOKEN=44836152