my followers ♥

Selasa, 7 Mei 2013

pelajar lepasan SPM :p

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

huh sedih gila korang . .gadiz tolak semua tawaran ipta sebab nak masuk maktab last2 minit gadiz tak daoat tawaran tu . .bapak sefih gila gadis dibuatnya . .rasa cam menyesal pun ada . .gadiz harap upsi tu gadis dapat . .tu jelah harapan gadis sebab gadis nak cangat jadi cikgu . .mak gadis kata jauh tak apa t boleh balikkan . .emm tolanglah doakan kejayaan gadis . .huhu pasal si dia pula . emm . .semalam gadis jumpe dia . .dia comel cangat . .haha . .kalo da cinta semua cantik n baikkan . .hehe . .sekarang dia kuat cemburu korang tahu . .gadis sayang dia . .tolong doakan odoh gadis dengan dia kekal k . .esok gadis exam akhir sem . .huhu gadis harap cangat lulus . .gadis tak nak repeat . .yang paling malang masa 9/5/2013 ny ada pendaftaran tuk form 6 . .haha gadis da pening kepala nak buat cam ane . .korang pless tolong doakan gadis k . .gadis harap cangat . .k la nak study . .thankayu sebab sudi baca entri yang mengarut ny . .jangan lupa follow taw ,bye all :)
.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan