my followers ♥

Selasa, 28 Mei 2013

SAY HYE TO POLITEKNIK MERLIMAU

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
hai . .ehh sekejap je da bulan limakan ?haha gadis pun da abez sem . .cuma khamis ny ada jamuan kat kolej . .hari ny last amali alhamdullillah dapat buat walaupun agak susah nak menghafal untuk PWK . .serius sedih . .
   sekarang gadis nak bagitahu benda yang paling gadis suka . .gadis dapat sambung poli bahagian DIPLOMA PEMASARAN . .tapi tu la . .ayah gadis cam tak kasi je sebab dy kata nanti senang ke dapat keje . .habis tu kalo gadis tak masuk poli takkan nak masuk pom 6 .?mang tak lakan . .sedih taw . .setiap kali ayah marah tiap kali tu lah gadis nanis . .sedih taw ayah gadis tak support gadis pun . .gadis bukan apa gadis amek bahagian tu sebab nanti masa amek ijazah gadis nak amek bahagian ijazah pendidikan perniagaan n diploma . .nanti boleh jadi cikgukan . .selain tu kalo tak dapat bahagian tu boleh mohon benda lain kan sebab bagian pemasaran lepasan diplomakan lagi besr . .gadis2 betul2 tak faham . .sedih taw tegok ayah cam tu . .n tuk pengetahuan semua gadis dapat politeknik merlimau . .sapa yang sam jurusan nan gadis kita geng ok . ?
   pasal status gadis sekarang still dalam perhungan dengan dia . .alhamdullilah masih panjang perhungan kami .harap jodoh kami kekal didunia dan akhirat . .gadis harap dia tak curang lagi sebb gadis takut gadis tak leh sabar lagi kalo dy curang lagi dengan gadis . .
k la . .doakan gadis ok . .thank baca status gadis yang mengarut ny . .waalaikummusalam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan