my followers ♥

Khamis, 2 Mei 2013

semakan temuduga ke maktab perguruan lepasan SPM 2013 ♥

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
say hai to me plez . .ツk hari ny gadis nak citer pasal temuduga untuk maktab perguruan . .haha . .korang semua yang da mohon maktab perguruan boleh cek permohonan korang uw sama ada dapat atau tak 6.5.2013 . .mula-mula hari tu 22.4.2013 tapi diorang da tangguh . .haha gadis masa mula-mula nak cek uw rasa saspen je sebab tak dapat buka . .da lelame gadis amek keputusan call pejabat orang tu . .rupa-rupanya tarikh da ditunda ke 25.4.2013 . .gadis puye la gewam tapi gadis sabar je . .da campai 25.4.2013 gadis nak cek tak dapat . .rupa-rupanya dia tangguh lagi 6.5.2013 . .gadis harap dia tak tangguh lagi . .gadis betul-betul excited nak masuk maktab ny . .semua orang yang gadis sayang support gadis korang tahu . .tapi kalo tak dapat tu dapat UPSI pun tak apa . .tapi jaoh la kan sebab gadis tinggal melaka . .t rindu family . .rindu dia . .hah (gatalkan gadis).tolang doakan gadis k dapat maktab tu . .
            korang boleh cek keputusan permohonan tu 6/5/2013 dekat laman web ny
 -> http://apps.moe.gov.my/smg/02/020002/kplspm2013/login_tamat.cfm?CFID=10501048&CFTOKEN=44836152

Tiada ulasan:

Catat Ulasan