my followers ♥

Khamis, 18 Julai 2013

SUARA HATIKU INI :( :) :*

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
.hai guy . .ehh sekejap je kan da masuk bulan ramadhan . .tapi sedih la . .first time tau puasa tanpa family . .seriusly sedih . .makan sahur pun kadang-kadang makan kadang tak . .gadis rasa tahun ny puasa n raya yang paling tak best . .gadis dapat cuti sampai raya ke-4 je . .seriusly tak best . .
   semalam ada dicussion bi . .seriusly gadis senyap je . .gadis da la tak bape reti bi bi ny . .yang paling sedih masa first group tu . .bukan nak bincang keapa . .ny tak nak buat secara spontan  .tahu la diri tu pandai tapi fikir la pasal budak yang tak bape pandai macam gadis ny . .seriusly sakit hati . .nasib baik second group tu ok sikit . .dyorang pun pandai . .tapi tak ada la selfis macam dy . .nak update tweet segala kata gadis noob . .macam dy tu terlalu pandai pula . .semalam cakap bi pun tergagap-gagap nak kata gadis noob pula . .sekali Allah tarik kepandaian tu baru kau tau cam ane rasanya hati gadis ny . . 
    minggu depan gadis ada quiz statistic,pi n prinsip akaun . .doakan gadis k . .dikesempatan ini gadis nak ucapkan selamat bulan puasa bagi umat islam k. .k la thank sebab sudi baca entry gadis . .salam :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan