my followers ♥

Isnin, 30 September 2013

happy birthday to me :)

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .


.hai bulan oktober ! i miss you so much . .haha korang nak tahu tak kenapa gadis rindu sangat bukan oktober ny ??gadis rindu bulan oktober ny sebab bulan oktober adalah hari bersejarah untuk kedua ibubapa gadis . .yela . .gadis lahir 3.10.1995 . .see lagi 3 hari je birthday gadis . .tapi gadis tak boleh balik la minggu ny . .gadis ada kelas ganti sabtu ny :(,tapi masa malam hari jadi gadis tu ada dinner blok untuk kamsis . .tema dia "back to school" ,haha nasib tak buang lagi baju sekolah dulu tu . .:)
   pasal gadis dengan dia pula . .*senyum*,alhamdullillah ok . .bulan ny dia dapat duit kutu . .haha untung la kan masyuk and hari ny dia da start exam . .untung la kan exam awal . .gadis lagi 3 minggu . .ohh seksa nak menunngu . .macam-macam perasaan ada sekarang ny .takut,excited,gubra haha tak boleh dikata . . gadis harap gadis dapat pointer atas 3.0 keatas . .tak nak la bawah 3.0 . .kalo dapat bawah 3.0 penat je gadis terseksa berpisah nan parent sebab nak study . .korang pun doakan la gadis ok :)ok da lah sampai sini je kot gadis nak merepek . .thank coz sudi baca entry gadis :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan