my followers ♥

Khamis, 5 September 2013

HARI-HARI KU :)

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
.hai . ,.huhu rindu dekat blog . .da lama tak updatekan .??haha busy la kat poli ny .pagi petang ada je aktiviti . .minggu ny sabtu ada class ganti n then ahad ada camping untuk koku . .tak ada cuti la nampaknya gadis . .sedihh kan ??haha . .korang mana tahu kesiankan . .korang bukan rasa pun . .tol tak ?:)
    ermm . .mesti ramai budak SPM and PMR tengah belajar bersungguh-sungguhkan . ?yela . .exam pun tak lama je lagi . .hari ny hubby gadis trial SPM untuk subjek BAHASA MELAYU . .harap dia dapat buat :) ,gadis pun ada BI tadi . .alhamdullilah test untuk topic ny senang . .minggu depan dah start untuk oral . .haha setriusly gadis takut . .untuk subjek prinsip akaun minggu depan test yang kedua . .haha gadis harap gadis dapat buat . .
  pasal budak class gadis semua ok je . .tapi adalah someone ny jet-jet bagus je nan gadis . .tapi lantak dia la kan . .tu hak dia . .malas nak cakap apa-apa . .tapi gadis pelik la . .bebudak yang pinjam PTPTN ny kemain shopping lagi ,pergi jejalan la . .overnight la . .hah . .duit ada boleh la enjoykan . .esok nak bayar jangan liat da la . .gadis sekarang tengah tunggu proses pinjaman dari TAPEM . .huhu anak melaka negeri bersejarah la katakan :)
   k la gadis nak out . .sebelum gadis tamatkan entry gadis ny . .gadis nak ucapkan selamat HARI RAYA UNTUK SEMUA UMAT ISLAM DAN SELAMAT BERPUASA ENAM BAGI SESIAPA YANG SEDANG BERPUASA ENAM . .yala kita kan orang islam digalakkn untuk berpuasa enam masa bulan syawal . .besar taw pahala dia . .jadi gadis nasihatkan jangan malas-malas ok . .WAALAIKUMMUSSALAM

Tiada ulasan:

Catat Ulasan