my followers ♥

Khamis, 19 September 2013

HUAA . .F I N A L E X A M :(

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
hai korang ?ehh rindu nak update blog ny macam dulu . ,tiap minggu update . .tapi sekarang dah semakin sibuk la . .petang ny ada repeat test untuk micro . .haha korang doakan la gadis k ??haa . .pasal hubby gadis pula . .hmm :( sedih sangat . .malas la nak citer pasal dia . .sekarang gadis nak cerita pasal tajuk kat atas tu . .nampak tak "F I N A L  E X A M ! ! !"  . .huaaa . .takot . .pejam celik-pejam celik lagi sebulan je da nak final exam. .28.10.2013 last final exam . .korang jangan lupa doakan gadis k . .sapa yang senasib dengan gadis jangan malas-malas baca buku taw . .untuk budak PMR n SPM semoga dapat jawab periksa dengan jayanya . "WE CAN DO IT RIGHT ?".PMR 2.10.2013 kan ??haha . .tarikh keramat untuk adik gadis uw . .esoknya hari lahir gadis pula . .tapi minggu uw tak dapat balik . .tak boleh balik 3 minggu . .ntah apa program agakny dengan class ganti agi . .cam hawau je . .hah . . kan da keluar bahasa orang melaka :D . .k la gadis nak out jangan lupa doakan gadis :),maaf kalo ada terkasar bahasa . .bye bye . .ASSALAMMUALAIKUM :)

 tolong jangan jadi macam orang kat bawah ny kalau nak berjaya ! jadilah orang yang mmbaca buku bukan buku yang baca kita :)
  ikut gaya ini kalau nak berjaya :)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan