my followers ♥

Khamis, 10 Oktober 2013

selamat Hari Raya haji VS Final Exam :)

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
hari ny gadis nak cerita tentang birthday gadis yang hari tu . .hee . .masa hari sabtu tu adalah hari yang gadis suka sangat . .nak tahu kenapa ??gadis suka sebab dia(hubBy) gadis buat suprise untuk gadis . .adik-adik gadis pun sama . .dyorang kenakan gadis . .huaa . .masa uw rasa nak nangis . .sebab suka sangat . .serius tak sangka dia bawa mak and adik-adik gadis masa dy datang sabtu tu . .tu memeang kenangan yang gadis susah nak lupa sangat . .gadis fikir dy datang sorang . .lepas je gadis dengan dia jalan-jalan kat pekan merlimau dy ajak gadis pergi makan . .kedai makan uw da la tersorok kat belakang bangunan . .ramai orang lak tu . .gadis da cakpa ramai orang . .pas tu dia beriya-iya nak pergi juga kedai uw . .dah turun pergi kat kedai uw tengok ramai orang kononnya nak masuk kereta balik . .tak sangka tiba-tiba nampak mak and adik-adik datang kearah gadis . .hehe serius gembira sangat masa uw . .rasa nak nangis pun ada . .tapi nak nangis sebab cover kuat la kan . .hehe:D, pastu kitorang pergi makan-makan dekat tesco . .jalan-jalan kat tesco. .tapi sekejap je masa berlalu . .and minggu depan RAYA HAJI right ? jadi masa raya haji tu gadis cuti study week . .masa hari khamis insyaallah ikot dy pergi "sagil" . .ok sebenarnya gadis malu . .sebab gadis tak kenal orang yang dia nak bawa tu . .nanti gadis mesti cam patong je kan senyap . .tapi whatever la kan . . balik je dari sagil teros balik kamsis . .isnin Final exam . .korang semua doakan gadis ok . .gadis rasa sampai sini je kot gadis berceloteh . .waalaikummusalam

Jumaat, 4 Oktober 2013

hati yang kecewa .

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

.semalamkan hari jadi gadis . .korang nak tahu apa perasaan gadis ??gadis rasa bosan tahap dewa . .dia tak habis-habis nak salahkan gadis . .gadis malas la nak cakap pasal benda tu . .buat sakit hati je . .hari ny gadis nak citer pasal quiz micro tadi . .soalan dia memang senang . .tapi gadis tersalah letak "price" la dalam satu graf tu . .sebenarnya kepala gadis da kusut sangat . .macam-macam nak kena fikir . .and now tengah nak buka lawan web untuk daftarkan adik gadis tu masuk Kolej Vokasional. .hee tapi line kalah siput ohh nak menunggu dy process . .loading je manjang . .esok ada class micro lagi . .dia kata sapa nak datang .datang lah tak sudah . .sebab esok ada sukan untuk JP . .dia marah sebab kitorang da dekat nak final pun still nak bersukan . .emm gadis tak masuk and rasanya esok gadios nak datang kelas dia . .yela . .gadis ny pun bukannya pandai sangatkan . .da la sampai sini je entry gadis . .waalaikummusalam

Khamis, 3 Oktober 2013

thank wish my birthday

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
hai . .emm hari ny mood tak ada . .rasa nak nangis je . .cuba bayangkan time birthday cam ny sepatutnya gadis happy je kan dengan orang yang rapat nan gadis . .tapi sekarang . .em ,sekarang ??ehh tiap tahun rasanya mesti ada je masalah . .gadis tahu gadis salah sebab padam tweet tu tapi gadis cuma tak nak orang fikir bukan-bukan pasal hubby gadis . .gadis tak halang dia nak jeles keapa sebab gadis tahu . .jeles tu tandanya sayang . .gadis tak ada niat lain pun . .ntah la gadis pun tak tahu apa yang difikir tentang gadis sekarang ny . .tapi gadis serius rasa kecewa sangat . .perlu ke nak padam semua nama and gambar dia kat tweet bagai . .gadis tak minta pun macam tu . .tapi terpulang la tu hak dia kan . .thank untuk budak class yang wish my birthday . .orang first yang wish mesti la mak gadis and adik-adik gadis sebab dy da wish dari semalam lagi . .second orang yang wish fana atau nama panjang dia mybe SITI FARHANA . .haha lupa la . .orang yang ketiga daus . .orang yang keempat baru dia . .ok dia wish pagi tadi lepas je gadis bagi salam masa solat terus dengar bunyi mesej . .walau pun lambat dia wish gadis ucapkan terima kasih . .gadis harap dy tak fikir bukan-bukan da pasal gadis . .sebab dy cakap jangan tweet laki gadis ikot ,jangan layan laki pun gadis ikut cakap dia ,jangan keluar merayaw pun gadis ikut cakap dia . .gadis tak tahu nak buat apa lagi supaya dia percayakan gadis . .kadang-kadang gadis malas da nak bergaduh dengan dia . .kalo boleh nak biarkan je dia cakap gadis macam tu . .sebab gadis pun ada perasaan . .penat la nak bertekak pasal benda yang tak betul . ,kalo gadis salah gadis harap dia maafkan  gadis . .seriusly penat nak gadoh . .rasanya sampai sini je kot entry gadis . .maaf kalo ada tersalah kat . .waalaikummusalam