my followers ♥

Jumaat, 4 Oktober 2013

hati yang kecewa .

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

.semalamkan hari jadi gadis . .korang nak tahu apa perasaan gadis ??gadis rasa bosan tahap dewa . .dia tak habis-habis nak salahkan gadis . .gadis malas la nak cakap pasal benda tu . .buat sakit hati je . .hari ny gadis nak citer pasal quiz micro tadi . .soalan dia memang senang . .tapi gadis tersalah letak "price" la dalam satu graf tu . .sebenarnya kepala gadis da kusut sangat . .macam-macam nak kena fikir . .and now tengah nak buka lawan web untuk daftarkan adik gadis tu masuk Kolej Vokasional. .hee tapi line kalah siput ohh nak menunggu dy process . .loading je manjang . .esok ada class micro lagi . .dia kata sapa nak datang .datang lah tak sudah . .sebab esok ada sukan untuk JP . .dia marah sebab kitorang da dekat nak final pun still nak bersukan . .emm gadis tak masuk and rasanya esok gadios nak datang kelas dia . .yela . .gadis ny pun bukannya pandai sangatkan . .da la sampai sini je entry gadis . .waalaikummusalam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan