my followers ♥

Khamis, 10 Oktober 2013

selamat Hari Raya haji VS Final Exam :)

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
hari ny gadis nak cerita tentang birthday gadis yang hari tu . .hee . .masa hari sabtu tu adalah hari yang gadis suka sangat . .nak tahu kenapa ??gadis suka sebab dia(hubBy) gadis buat suprise untuk gadis . .adik-adik gadis pun sama . .dyorang kenakan gadis . .huaa . .masa uw rasa nak nangis . .sebab suka sangat . .serius tak sangka dia bawa mak and adik-adik gadis masa dy datang sabtu tu . .tu memeang kenangan yang gadis susah nak lupa sangat . .gadis fikir dy datang sorang . .lepas je gadis dengan dia jalan-jalan kat pekan merlimau dy ajak gadis pergi makan . .kedai makan uw da la tersorok kat belakang bangunan . .ramai orang lak tu . .gadis da cakpa ramai orang . .pas tu dia beriya-iya nak pergi juga kedai uw . .dah turun pergi kat kedai uw tengok ramai orang kononnya nak masuk kereta balik . .tak sangka tiba-tiba nampak mak and adik-adik datang kearah gadis . .hehe serius gembira sangat masa uw . .rasa nak nangis pun ada . .tapi nak nangis sebab cover kuat la kan . .hehe:D, pastu kitorang pergi makan-makan dekat tesco . .jalan-jalan kat tesco. .tapi sekejap je masa berlalu . .and minggu depan RAYA HAJI right ? jadi masa raya haji tu gadis cuti study week . .masa hari khamis insyaallah ikot dy pergi "sagil" . .ok sebenarnya gadis malu . .sebab gadis tak kenal orang yang dia nak bawa tu . .nanti gadis mesti cam patong je kan senyap . .tapi whatever la kan . . balik je dari sagil teros balik kamsis . .isnin Final exam . .korang semua doakan gadis ok . .gadis rasa sampai sini je kot gadis berceloteh . .waalaikummusalam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan