my followers ♥

Khamis, 3 Oktober 2013

thank wish my birthday

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
hai . .emm hari ny mood tak ada . .rasa nak nangis je . .cuba bayangkan time birthday cam ny sepatutnya gadis happy je kan dengan orang yang rapat nan gadis . .tapi sekarang . .em ,sekarang ??ehh tiap tahun rasanya mesti ada je masalah . .gadis tahu gadis salah sebab padam tweet tu tapi gadis cuma tak nak orang fikir bukan-bukan pasal hubby gadis . .gadis tak halang dia nak jeles keapa sebab gadis tahu . .jeles tu tandanya sayang . .gadis tak ada niat lain pun . .ntah la gadis pun tak tahu apa yang difikir tentang gadis sekarang ny . .tapi gadis serius rasa kecewa sangat . .perlu ke nak padam semua nama and gambar dia kat tweet bagai . .gadis tak minta pun macam tu . .tapi terpulang la tu hak dia kan . .thank untuk budak class yang wish my birthday . .orang first yang wish mesti la mak gadis and adik-adik gadis sebab dy da wish dari semalam lagi . .second orang yang wish fana atau nama panjang dia mybe SITI FARHANA . .haha lupa la . .orang yang ketiga daus . .orang yang keempat baru dia . .ok dia wish pagi tadi lepas je gadis bagi salam masa solat terus dengar bunyi mesej . .walau pun lambat dia wish gadis ucapkan terima kasih . .gadis harap dy tak fikir bukan-bukan da pasal gadis . .sebab dy cakap jangan tweet laki gadis ikot ,jangan layan laki pun gadis ikut cakap dia ,jangan keluar merayaw pun gadis ikut cakap dia . .gadis tak tahu nak buat apa lagi supaya dia percayakan gadis . .kadang-kadang gadis malas da nak bergaduh dengan dia . .kalo boleh nak biarkan je dia cakap gadis macam tu . .sebab gadis pun ada perasaan . .penat la nak bertekak pasal benda yang tak betul . ,kalo gadis salah gadis harap dia maafkan  gadis . .seriusly penat nak gadoh . .rasanya sampai sini je kot entry gadis . .maaf kalo ada tersalah kat . .waalaikummusalam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan