my followers ♥

Rabu, 8 Januari 2014

just me love you .

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .



 selamat malam semua. em tengah malam macam ny baru ada masa nak update blog ny . malam ny aku stress tahap apa je nak hafal case dalam law ny. ny baru bab 2 akta kontrak belum masuk bab yang lain kemain banyak benda nak hafal dengan case dia seksyen dia lagi memang pening la kan kepala ny. 
   pasal laki aku yang sorang tu emm ntah la tak tahu nak cakap apa . . dia baik, dia comel, dia caring, dia . .em macam macam la . .aku tak tahu la sape yang salah dalam hal ny . .aku sayang dia lebih dari aku sayang diri aku . aku tak ada niat nak sakitkan hati dia . .aku nak minta maaf tapi aku takut. saya tak marah awak nak deactive twitter saya .tapi saya sedih nape awak tak percayakan saya . jahat sangat ke saya sayang ??saya cuma nak awak tahu saya sayang awak sangat sangat .kalau saya nak laki lain da lama saya cari. 
   awak,saya ada buka skype saya tunggu awak buka tapi ntah la kat skype tu dia kata awak offline , saya tak tahu la mata saya rabun keapa tapi saya memang tunggu awak tadi. saya tahu awak mesti akan baca entry saya ny kan lambat atau cepat je yang menentukan. untuk pengunjung yang datang tu maaf saya buat drama pula kat sini. haha 
   em tak pe lah sampai sini je kot entry saya malam ny .gud night ,waalaikummussalam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan