my followers ♥

Khamis, 30 Januari 2014

stalk ??

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
keep smile :)
.selamat malam blogger. emm hari ny aku nak ckap pasal "stalk". aku dengar citer ada budak selalu stalk aku. ntah betul ntah tidak. tapi sebelum tu aku nak tanya apa function kau heboh nak stalk aku erk ?? nape kau fikir kau hebat sangat ke sampai kau rasa diri kau tu bagus sangat nak mengutuk orang atau apa saja. hidup ny ibarat roda kadang kadang kita diatas dan kadang kadang kita dibawah. so tak payah la nak cari kekurangan orang lain. aku tak kisah kau nak mengutuk keapa. tapi sebelum kau nak berkata kata baik kau fikir baik buruk ayat yang akan keluar dari mulut kau tu.
   kadang kadang memang kita rasa diri kita ny dah cukup bagus tapi tak bermakna juga kau boleh nak menilai orang lain sesuka hati kau. malam ni aku rasa macam macam benda yang aku nak luahkan. tai aku rasa tak perlu kot. aku cuma nak cerita pasal ahad hari tu masa bape hari je lagi birthday mak dia. masa ahad uw aku buat kek untuk mak dia. tapi masa nak menghias uw aku rasa kek aku tu buruk sangat. bapak give up la aku masa tu. semua perasaan ada. malu,penat,geram,bengang and macam macam agi la. sampai menangis nangis aku tahu.
    tapi yang peliknya dia dengan family dy semua puji kek uw sedap la apa la. aku tak tahu la sama ada pujian tu ikhlas atau tak. tapi aku dapat rasakan kata kata tu semua just nak jaga perasaan aku je. apa apa pun aku nak minta maaf dekat family dia terutama mak dy sebab tak dapat ak buat kek yang sedap sedap untuk mak dia. tak apa la aku rasa sampai sini je kot. thank sudi baca entry aku. gud nigt all. waalaikummusalam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan